Kjapt og usikret billån

Visste du at du har muligheten til å bruke et usikret lån når du skal kjøpe deg bil? Javisst, det er fullt mulig og det er mange som benytter seg av det når du skal shoppe ny kjerre!

Det finnes mange slike lån og det er fine muligheter forbindet med slike produkter. Selv om renten er dyrere enn på ordinære lån så er det noen fordeler man kan dra nytte av. For det første er lånet usikret og det betyr kort sagt at du ikke trenger å stille pant i bilen din for å få låne pengene. Faktisk trenger du ikke å stille pant i det hele tatt, og det er dette som betyr at lånet er usikret.

Det som er fint er at man kan kan få pengene inn på kontoen og dermed vente til man finner det rette tilbudet før man slår til. Når pengene allerede er parat kan man hurtig og effektivt posisjonere seg og slå til kjapt! Denne fordelen har man ikke bestandig når man tar opp et lån på tradisjonelt vis.

Når man snakker om usikret lån kan man også bruke dette til egenkapital hvis man ønsker å gjøre en større investering når det kommer til bil. Har man egenkapital vil man kunne få lavere rente på hovedlånet og dette kan faktisk føre til at det økonomiske går opp i opp – selv om forbrukslånet har en høyere rente.