Motorsport-info

Som vi tidligere har sagt på våre sider så er nordmenn et motosportinteressert folk, og årsaken til dét er jo at vi har lange tradisjoner for dette. Uten at vi skal rippe opp i gammel norsk motorsport-historie, så er det jo flere store legender som har sørget for at denne interessen har holdt seg stor.

Nå er det jo ikke slik at interessen for motorsport er noe som er forbehold Norge og nordmenn, men også i andre land, og kanskje er det slik at man kan si at interessen er aller størst i USA? Uten at vi skal være så altfor bastant på det, så vet vi at NASCAR-serien er utrolig populær og at de store løpene nærmest skaper folkevandringer i landet og at løpsdagene nærmest er for folkefester å regne. Dette er jo naturligvis utrolig morsomt og for de som er interessert i motorsport er sikkert slike løp for reneste Mekka å regne!

Naturligvis finnes det derfor en stor andel motorsportsider som dekker det aller meste innen amerikansk bilsport og hvis du følger linken vi har lagt ved så finner du en av disse – og det må vi få si: det er en virkelig god nettside med dyktige skribenter som kan dekke det meste av det som foregår ‘over there’.

I tillegg er sidene både brukervennlige og fylt opp med høyst aktuelle nyhetssaker som dekker et bredt spekter innenfor motorsport, så her er det ingen tvil om at du vil finne mye god informasjon om du interesserer deg for racing i USA.

At denne interessen står sterkt er det jo som sagt ingen tvil om, og idretten har jo blitt portrettert og udødeliggjort i flere filmer. De kanskje aller mest kjente er jo den legendariske Days of Thunder med Tom Cruise i hovedrollen, og den sjarmerende og morsomme animasjonsfilmen Cars!

Følg amerikansk motorsport og vi kan nesten garantere at også du vil bli bitt av basillen!