Saab-entusiast

Noen blogger er morsommere enn andre å lese, og vi er jo naturligvis mest interessert i det som har med bil å gjøre. I en svensk blogg fant vi litt lesestoff om en som i hvert fall må kunne sies å være en entusiast av bilmerket Saab!

Siden, som du finner her, inneholder imponerende mye informasjon om det smått legendariske svenske bilmerket. Dette er, for å si det kort og greit, for spesielt interesserte. Det er jo vi, så da passer det jo i grunnen rett.

I ett av innleggene som ligger på siden fant vi følgende tekst skrevet, og det syntes vi rett og slett var utrolig morsomt:

Jag vet inte om jag är smått galen som känner detta, men är det inte så att vi faktist har ett förhållande med Saab? Genom åren som gått har vi gemensamt stått vid Saabs sida genom framgång, motgång, sorg, glädje, besvikelser, hopp och löften.

Dette er rett og slett fantastisk lesning! Vi snakker her om en vanvittig entusiast som går så langt som å trekke inn personlige følelser og ord som ‘forhold’ om sin begeistring for dette bilmerket. Ja, det kan kanskje virke litt rart, men egentlig så har vi full forståelse for dette. Det er noe spesielt å være interessert i bil, og det er lite som slår den følelsen man kan få av å nesten forelske seg i et spesifikt bilmerke. Noen foretrekker ‘amerikanere’, noen foretrekker tyske biler, noen sverger til Volvo mens altså noen vil ha sin Saab!

Et spesielt valg? Ja, kanskje det, men ikke så rart egentlig. Dette er en bil som har stått sterkt i en årrekke, og i hvert fall i Norge og Sverige, så at det finnes noen som virkelig har falt for denne staute bilen skal man ikke kimse av.

Vi anbefaler deg å legge turen innom siden og lese mer om dette – for dette er virkelig gull!